Jeg elsker at gå i spabad

I dag herinde på bloggen skal vi tale om spabad. Det er nemlig sådan, at jeg er blevet virkelig glad for at gå i spa. Men det er en bekostelig affære.

Hej alle sammen. I dag herinde på bloggen skal vi tale om spabad. Det er nemlig sådan, at jeg er blevet virkelig glad for at gå i spa. Men det er en bekostelig affære. Så derfor tænkte jeg, at jeg kunne spare sammen til et spabad til herhjemme. Læs med.

Spabad er alt hvad jeg ønsker mig herhjemme

Jeg elsker at gå i det spa, som hedder Aire. Det er et helt vildt fedt spa, som startede i New York og nu er de kommet til København. Der er lav belysning i deres bade, ret stille og bare så dejligt. Man har ikke sin telefon med ind, så man mister fornemmelse for tid og sted. Man slapper bare af. Jeg kommer altid ud som en nyfødt baby, når jeg har været derinde. Så derfor ønsker jeg mig nu et spabad til herhjemme. Forestil dig dette scenario: det er fredag og I har fri fra arbejde. Børnene skal passes hos mormor og morfar til lørdag, så du åbner en flaske vin og inviterer din partner med i spabad. Dejligt spabad med et glad rødvin. Er der nærmest noget, som lyder bedre? Det er da livet, hva’? Jeg tænkte, at det er noget, som jeg gerne vil have herhjemme for også at have muligheden for ren afslapning herhjemme. En ansigtsmaske, afslappende musik på og så i spabad. Det skal stå på vores badeværelse, og jeg har nu samlet min research for at dele med jer. Læs med nedenfor og lær mere.

Hvor skal man købe dette henne?

Det er det, som vi nu skal tale om. Jeg er glad for, at I vil læse med omkring dette emne. Jeg har researchet en masse på, hvor man skal købe sit spabad til indenfor. Det firma som nævnes absolut flest gange er Dansk Spa Design. De har god kvalitet og erfaringen med sig, så de kan sagtens hjælpe dig med at foretage det helt rigtige køb. Det er super godt at alliere sig med dem til sit køb. Et spabad kan have mange størrelser og features, men jeg vil gå efter et materiale som hedder sanitetsakryl. Det kan tåle sollys og holder i utrolig mange år. Så skal man ikke tænke på at det bliver grimt og falmer. Det er det slags spabad, som du skal gå efter – vil jeg altså anbefale. Det er jo ærgerligt, når man har investeret i et spabad og er glad for det, hvis det så er lavet i dårligt materiale. Så jeg håber, at denne blogpost kunne hjælpe jer alle sammen lidt derude.

Læs også mere lige her.

Visit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Facebook