Da Mekoprint var med til at gøre vores forretningsidé til virkelighed!

Jeg husker det som det var i går.
Jeg stod op en torsdag morgen og fik en helt nye forretningside i vores virksomhed.
Ideen ville dog være dyr at producere ”gik vi ud fra” og ikke mindst kræve samarbejde med 3. part.
Jeg var dog meget opsat på idéen, at det både skulle indkøbes, produceres og eksekveres.

Vi er en international virksomhed med mere end 30 afdelinger verden over, vores brand er et generelt stærkt brand ”syntes jeg selv” inden for branchen, flere nye er dog kommet til og vi kunne mærke at vi var begyndt at mangle markedsandel på enkelte markeder.
Det var her at Mekoprint om ind i billedet.

Vi producerer alufælge i set stort antal af designs, farver, størrelser osv.
Det eneste der på disse beskriver os som virksomhed er den lille kapsel i midten af fælgen som har tildens til at falde af ved brug, når de hos forhandleren er solgt videre til forbrugeren.

Vi har derfor længe gået med tankerne om, hvordan vi kunne udvikle en løsning hvor på at vi som producent, stadig kunne gøre os bemærket i den store konkurrence, og ikke mindst genskabe et brand interesseret lige fra private til forhandlere ville huske og bemærke mere fremover.
”hvordan kunne vi derfor skille os ud fra mængden?”

Hos Mekoprint er de blandt andet specialister i lasergravering i metaller.
Vores oplagte mulighed var derfor at gå helt væk fra vores plastikkapsel, spare miljøet for dette indtil nu store forbrug at plastik til alle vores alufælge, og erstatte vores brandnavn i midten med en lasergravering direkte i metallet. Det var absolut en dyre løsning, til gængæld kunne vi ”re-brand” vores navn med fokus på det private marked da vi tilbyder salg af vores produkter direkte fra siden. VI lanceret derfor nogle helt nye modeller med indgraveret brand i forskellige farver, så forbrugeren kunne tilpasse denne til farven på bilen. Var det smart og en god idé, det tror jeg nok det var, en lille idé, som viste sig at i øge vores omsætning med 20% i 2020 trods en verdensomspændende pandemi.

Vores opgradering og nu faste aftale med Mekoprint har derfor været det hele værd.
Vores penge er tjent godt ind igen, vi har endda kunne udvide med nye aftaler mellem vores virksomhed og Mekoprint som ligeså er eksperter i metaller.

Vores varmeste anbefaling går derfor til Mekoprint, du kan se mere på deres side her Mekoprint.com

Visit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Facebook