Brystforstørrelse med implantat

Som du sikkert læste på forsiden, så er vi 2 friske fyre, der skriver om vores oplevelser og guider dig til de bedste og mest troværdige hjemmesider. Det her indlæg drejer sig om brystforstørrelse med implantat. En af pigerne på vores studie var blevet så træt af sine bryster, at der skulle ske noget. Men hun ville ikke have fortaget indgrebet af hvem som helst, så hun havde i den grad sat gang i en research på nettet. Jeg tror, at vi talte, at hun havde været forbi 64 forskellige hjemmesider vedr. plastikkirurgi og hun havde også ringet til de mest troværdige.

En af pigerne på vores studie var blevet så træt af sine bryster, at der skulle ske noget. Men hun ville ikke have fortaget indgrebet af hvem som helst, så hun havde i den grad sat gang i en research på nettet. Jeg tror, at vi talte, at hun havde været forbi 64 forskellige hjemmesider vedr. plastikkirurgi og hun havde også ringet til de mest troværdige.

Dele ud af sine erfaringer

Hun kom lidt genert hen til os forleden dag og spurgte om det ikke var os, der anbefalede hjemmesider og så fortalte hun om sin omfangsrige research og spurgte om vi ikke kunne bruge hendes erfaring til noget. Hun syntes, at hun havde brugt rigtig lang tid og var egentlig lidt ked af, hvis alt hendes viden skulle gå tabt. Ja, hun syntes faktisk, at det ville være ærgerligt, hvis andre piger skulle bruge lige så lang tid som hende på at surfe nettet tyndt for at finde de samme informationer, som hun havde brugt mange timer på at finde frem til. Med andre ord, så ville hun gerne dele ud af sine erfaringer.

CPH Plastikkirurgi 

Vi blev virkelig glade for, at hun ville tale med os og dele sin viden, for vi kunne godt fornemme, at hun var lidt genert over at tale med os to friske fyre om hendes bryster – men det gik faktisk over al forventning, da vi først kom i gang.

Den plastikkirurg, som Anna (ja, det hedder hun) havde valgt ligger lige i hjertet af København og hedder meget passende CPH Plastikkirurgi. Anna fortalte om forundersøgelsen og forventningsafstemningen og så selve indgrebet. Hun var særdeles tilfreds med sine nye bryster og den professionelle behandling hun havde fået hele vejen igennem – men hun ville altså ikke vise sine nye fine bryster frem til os

Visit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Facebook