Mangler du en ny webshop?

Hvis du sidder og mangler en ny webshop, så synes jeg du skal læse med her! Jeg sad præcis i samme situation som dig for 6 måneder siden.

Jeg har altid haft drømmen om at åbne min egen tøjbutik. Men jeg synes det har været svært. Først synes jeg at det var svært at finde det helt rigtige sted. Det andet var, at så skulle huslejen jo også matche budgettet. Der var også en masse andre ting såsom løn til en butik ansat osv. Derfor faldt jeg væk fra tanken rimelig hurtigt.

Da jeg sad en aften og brainstormet omkring min drøm om at åbne en tøjbutik, kom jeg i tanke om ’’ hmm det ville jo mere rentabelt og åbne en ny webshop ’’. Jeg havde slet ikke i først omgang tænkt den tanke. Med en ny webshop ville jeg jo slet ikke have de samme udgifter som jeg ville have med en tøjbutik.

Jeg begyndte hurtigt at undersøge markedet. Og hold nu op, hvor er der mange udbydere på markedet. Jeg havde aldrig i mine vildeste tro tænkt at der var så mange. Nu var spørgsmålet jo lige at finde den helt rigtige udbydere.

Mange tror nemlig at en ny webshop er noget man hurtig opretter. Ja, det troede jeg også. Men jeg tog fejl. Der er så mange forskellige features der afgør prisen og designet.

Efter en længere søgen på nettet og efter mine mange spørgsmål og tanker til de forskellige udbydere, faldt mit valg på Waimea. Jeg synes simpelthen at de fremstod så professionelle og vidste præcis hvad de snakkede om når det kom til en ny webshop.

Efter 6 måneder, kan jeg ikke være andet en tilfreds! Jeg har virkelig anbefalet dem til alle! De får altså 5 stjerner fra mig ????

Visit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Facebook