Hurtigste Kørekort nogensinde!

Jeg husker det som var det i går, mine 4 kammerater og jeg selv, sad en vinter slut Jan måned og talte om hvor fedt det kunne være, hvis vi alle havde et speedbådskørekort.
Af en drenge- og vennegruppe på 5 har 3 af os et speedbådskørekort, da vi alle bord tæt ved vandet i Nordsjælland, og enlig altid har elsket at komme på vandet lige siden vi var meget unge, dag mine venners fædre ligeledes tog med de første gange.

Vi er nu alle over 20 år, og elsker Øresund på en høj sommerdag, Musik, hygge, et par øl og en dejlig svømmetur er noget vi alle sætte stor pris på. Vi kom derfor til at tale om at det gav super god mening at vi alle havde og fik et speedbådskørekort.

Vi undersøgte derfor mulighederne og blev anbefalet speedbaadskolen.dk.
De tilbød blandt andet speedbådskørekort i København. Vi fik derfor en tid i starten af foråret da varmen så småt var begyndt at vende tilbage efter den kolde og mørke vinter.
Midt i Marts måned tog vi derfor allesammen ind til aftalte kursus adresse, i hjertet af København på Amager ude ved Femøren og Amager strandpark.

På kun 1 dag lykkes det os alle at få et speedbådskørekort, ikke nok med at det var en super god og professionel undervisning, så havde vi en sjov dag på vandet, trods lidt køle vind, solen stod dog højt på himlen så det kunne ikke være gået bedre. Sommeren samme år betød endnu en speedbåd og bådplads til en kammerat mere, som var blevet endnu mere forelsket i det maritime miljø.

Står du og ønsker at komme ud på vandet, overvejer at købe en båd og derfor mangler et speedbådskørekort i København, så kan jeg personligt varmt anbefale Speedbaadskolen.dk

Visit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Facebook